Contact

Contact opnemen met HoogeveenVoluit kan met onderstaand formulier, of per e-mail: info@hoogeveenvoluit.nl

Een activiteit die voor een breed publiek toegankelijk is kunt u dagelijks bij ons aanmelden. Wij zorgen er voor dat het z.s.m. op de website komt te staan.

Zoals u waarschijnlijk wel weet stellen wij ook elke maand de papieren gids Hoogeveen Voluit samen.
De sluitingsdatum voor het doorgeven van evenementen en activiteiten die in deze gids moeten komen te staan is de 15e van de maand er aan voorafgaand.Advertentie

Om een activiteit of evenement meer in het oog te laten springen, kunt u een advertentie of een foto (in de agenda) plaatsen. Daar zijn verschillende mogelijkheden en tarieven voor. Mocht u daarvoor belangstelling hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

Hoogeveen Voluit is maandelijks gratis verkrijgbaar bij winkels, horeca, verenigingen en in openbare gelegenheden in Hoogeveen en omgeving.

De oplage varieert, afhankelijk van de periode tussen de 5.000 / 6500 exemplaren.Contact

Zie ook de contactgegevens onderaan op deze website.

De uitgever neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de gegevens of voor de inhoud ervan. Aanbevolen wordt om bij voorstellingen, concerten, lezingen etc. vooraf te informeren of er voldoende plaatsruimte is of zo mogelijk te reserveren. De redactie behoud zich het recht voor ingezonden stukken niet te plaatsen, in te korten of aan te passen. Alle rechten voorbehouden